
“תמיד יהיה זאב אחד מלפנים שיקבע את הקצב”
במהלך השנים האחרונות בעוד השוק העולמי תקוע בבוץ כלכלי, Forever מתקדמת בעקשנות, לעתים מרחק של כמה פסיעות בכל פרק זמן, אך לעולם לא עומדת במקום.
בתחילת השנה התחלתי לחוש בשינוי באוויר. משווקים רבים נראו ממוקדים יותר, פעילים יותר ולפתע היה נדמה כאילו הסערה מתחילה לחלוף ואנו נותרנו מעט חבולים אך כמעט ללא פגע.
אין מדובר בשינוי רק בקרב המשווקים, ניתן היה לחוש שינוי גם באיכות האנשים שהתעניינו באפשרות להצטרף לעסק, ביניהם בעלי-מקצוע רבים: רופאים, רואי-חשבון, מורים, עורכי-דין, אחיות ועוד. ייתכן ששינוי זה נעשה עקב השינוי המאסיבי שנכפה על בעלי מקצוע רבים במקומות עבודותיהם. פתאום, מקום העבודה הבטוח לא ניראה אטרקטיבי במיוחד.
בשנה זו הצטרפו לחברה יזמים רבים כאלו שאולי היו ממאנים בעבר לראות את ההזדמנות העסקית ש-Forever מציעה. כיום הם מבינים שניתן להגיע להכנסות גבוהות בהשקעה צנועה, ללא עלויות שכירת ציוד או משרדים, ללא משכורות לעובדים – ממש תענוג!
אז איך אתם יכולים לנצח את מכת המיתון עם Forever?
כיצד להתחיל לעבוד על הדרך שתוביל אתכם אל מחוץ למיתון תוך ניצול הזדמנות חד-פעמית שתשנה את חייכם?
הדבר הראשון שיש לשים לב אליו הוא שמשווקים שמצליחים הם אלו שפועלים ללא הרף. הם קובעים יעדים, עורכים שיחות טלפון, קובעים פגישות אחד-על-אחד ודואגים להביא אורחים לאירועים החשובים ש- Forever עורכת. לא תתפסו אותם יושבים שפופים בביתם ומצקצקים בלשונם על הגזירות הכלכליות והמיתון שמקשה כל-כך.
“מהירות הלהקה שווה למהירות המנהיג שלה”

בסדנאות מנהיגות שאני עורך אני אומר לאנשים דבר חשוב ומרכזי: אין זה משנה גם אם יש רק אדם אחד בקבוצה שלכם, עסק מובילים מתוך דוגמה אישית, ומנהיגים- תמיד עומדים ראשונים בחזית.
אם אתם רוצים למשל, שהמשווקים בקבוצה שלכם ימלאו 100 שמות ברשימה החמה שלהם, אז גם עליכם להיות מסוגלים לערוך רשימה שכזו ואף למיין אותה לפי “שוק חם” ו”שוק פושר” (הסבר על כך בערכת הכלים השיווקיים). אם אתם רוצים שהמשווקים בקבוצה יערכו שיחות טלפון שיווקיות בכל יום, אז גם עליכם לערוך שיחות טלפון בכל יום ולנהל את השיחה על-בסיס תסריט כך שתוכלו לשכפל את פעילותיכם. אם אתם רוצים שחברי קבוצתכם יערכו מפגשי אחד-על-אחד בכל יום, עליכם לעשות זאת גם אתם. ובנוסף, עליכם לדאוג שתמיד יהיו אורחים מטעמכם ב- Success-Day, כך שיהיה ברור וגלוי – אתם מובילים להצלחה!
ההצלחה ב-Forever לא קורית בין לילה, ההצלחה היא תוצאה של יישום עקבי של הכלים השיווקיים, דבר שבפני עצמו יאיר אתכם באור של מנהיגים.
לפני שנים רבות שמעתי את המשפט: “מהירות הלהקה שווה למהירות המנהיג שלה”. בסרטים תיעודיים על זאבים אפשר לראות את הזאב האחד שתמיד נמצא לפני הלהקה – הוא קובע את הקצב והאחרים בעקבותיו. ייתכן שאחדים יסטו מהדרך שהמנהיג מתווה ויחקרו דרכים חלופיות, אך המנהיג לא מתעכב. מדוע? כי עליו להוביל את הלהקה אל הארוחה הבאה. אם חברי הלהקה לא יאכלו, הם ירעבו וימותו.
עליכם להתנהג כמנהיגי להקת הזאבים גם בתוך ה”להקה” שלכם ב-Forever! עליכם ליזום פעילויות כל הזמן כך שתובילו את הקבוצה שלכם אל מעבר למיתון.
אין זה משנה כמה קטנה או גדולה הקבוצה שלכם, עליך או עלייך מוטלת האחריות להנהיג אותה! אחרת, חברי הקבוצה ינועו ללא מטרה, כמו כבשים באחו.
אז מה אתם מעדיפים להיות- כבשים או זאבים?
הסירו מעליכם את החששות, לכדו את חברי קבוצותיכם וצאו אל עבר ההרפתקה הגדולה ביותר שלכם: בנייה של חיים חדשים עם הכלים של Forever ועזרה לאחרים לשפר את חייהם.
זאב! זאב!
הזאב הוא בעל חיים טורף שמראהו מזכיר את זה של כלב הבית (שהוא תת-מין של הזאב המצוי).
גופו של הזאב המצוי בנוי לריצה ארוכת טווח – זאבים יכולים לרוץ מרחקים ארוכים וכפות הרגליים הרחבות שלהם מבטיחות שהשלג יעכב אותם פחות מאשר את טרפם.
זאבים מתפקדים כטורפים חברתיים וצדים בלהקות המאורגנות על פי היררכיה חברתית ברורה אשר מונהגות על ידי זכר אלפא. מבנה חברתי זה נחשב כמאפשר לזאב לתפוס טרף גדול פי כמה מגודלו.
סיפורי הצלחה
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.